5 de juny 2020

DIVENDRES 5, POSA'T EL DAVANT-AL

Bon dia
Avui ens hem despertat amb un bon dia de Sol primaveral després de la tongada de pluges d'aquests dies.

L'Escola estarà pletòrica de flors i plantes.


Ja tornem a ser divendres!

Posa't el davantal!
La setmana passada et vaig explicar que era el metabolisme basal i el seu funcionament, doncs bé, com vam quedar es tracta de que l'energia que entra al cos a través dels aliments i les begudes ha de sortir en forma de moviment, perquè si no s'acumula el greix, i el greix no és bo per la salut.
Cada cos és un món, la zona corporal on s'acumula el greix té molt a veure amb la genètica, però l'alimentació que portes i el tipus de vida (més o menys activa) és molt important per prevenir l'obesitat. 
Al següent enllaç tens alguns consells per desfer-te de la grasa no desitjada segons la zona on s’acumuli:


Ja portes moltes setmanes fent rutines d'exercicis, i segurament hauràs sortit a passejar, a correr, en bici... així que et pots permetre el pastís que et proposo avui, la meva tarta favorita, fresca i sense necessitat d'utilitzar el forn.

Tarta de galetes i xocolata blanca


Ingredients per fer aquesta recepta:


  • 150 grs de xocolata blanca

  • 250 grs nata per muntar
  • 250 grs de llet
  • 100 grs de formatge per untar
  • 1 sobre de quallada
  • Galetes
  • Crema de cacau
  • Xarop de caramel o xocolata


Cóm elaborar la recepta de tarta de galetes i xocolata blanca:

1. Posa la llet en una olla i l'escalfes, quan està calenta incorpora la xocolata blanca feta trossos



2. Una vegada està desfeta la xocolata, retira del foc i afegeix la nata, el formatge i el sobre de quallada
 

3. A continuació torna a posar l'olla a foc suau i bat fins obtenir una crema homogènia i una mica espesa. Ara deixa la crema que es refredi una mica.

4. Mentrestant prepara les galetes, unta-les amb la crema de cacau i prepara la base de la tarta posant les galetes amb la crema cara amunt. 

5. Verteix a sobre de la base la meitat de la crema i posa una altra capa de galetes.
6. Repeteix una altra vegada la mateixa operació i a l'última capa de galetes amb la crema de cacau cap a sota.

7. Deixa reposar la tarta durant 4 hores mínim al frigorífic, estarà encara millor si la fas d’un dia per l’altre.

8. Serveix les porcions amb una mica de xarop per sobre,  i a gaudir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada