1 de juny 2020

DILLUNS 1, ACTIVA'T




Bon dia

Avui, primer dilluns del mes de juny es celebra el segon dilluns de Pasqua o de Pasqua Granada, festiu a Barcelona i a altres indrets com Badalona, L'Hospitalet de Llobregat, Mataró i Santa Coloma de Gramanet. Per això també fem festa a l'escola.

Però com podeu veure la vida continua, fa poc varem trobar a l'escola unes vespes asiàtiques aparellant-se. Segurament son del niu que a principis de curs vam descobrir al torrent. 



Com has passat aquest cap de setmana?

La veritat que per la calor que està fent sembla que estiguem a l'estiu, però no! avui entrem a l'estiu meteorològic -el començament de l'estiu astronòmic no serà fins d'aquí tres setmanes, concretment el 20 de juny a les 23h 44 min.
i com que, oficialment continuem a la primavera, escolta la cançó "Flor de primavera"...relaxa't i respira


Ara sí, comença...
l'entrenament de la setmana

De ben segur has pogut observar que hi han molts canals en els quals t'expliquen com fer esport, però bé has de saber quin és el que més t’interessa.


Et recomano que segueixis per instagram, facebook, youtube a @claroracasa. És una eina que ja ha estat utilitzada en aquest bloc, que s'ha de remarcar perquè és molt interessant i emet tots els seus programes per betevé.Aquí tens la seva web, on trobaràs tot tipus d'entrenaments:


I els canals, mètodes i reptes en els quals pots participar:


També et recomano que segueixis: 
  • @patryjordan
  • @xuanlang
són dues esportistes que s'han recreat i han aprofitat per donar-te totes les pràctiques esportives des de el seu “gym virtual"

Què tinguis un súper bon inici de setmana!
Recorda veure l'apartat de demà que de ben segur que serà molt interessant

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada