20 de març 2020

DIVENDRES 20. COMENÇA LA PRIMAVERA I S'HA ACABAT LA SETMANA


Bon dia.

Avui és divendres darrer dia de la setmana d'escola: tots ens agafarem un xic de descans i fins dilluns no hi haurà nous reptes. 

A més, avui comença la primavera: el dia i la nit seran igual de llargs. A partir d'avui cada dia hi haurà més hores de sol i pujarà la  temperatura.

També volem dir-vos que la feina que heu fet amb les plantes dels ambients ha estat molt bona. Amb el repte del quadre, que és d'en Salvador Dalí, també heu fet molt bones troballes. Continueu així!!

Finalment volem comentar-vos que a partir d'ara trigarem dos dies a penjar les solucions, vaja que no les donarem el dia següent. Així que fins demà no podreu trobar les solucions dels reptes 3 i 4.

Però ara anem pels reptes d'avui.

REPTE 5

Avui ha arribat la primavera i al jardí hem de tornar a començar a fer tasques de manteniment, especialment a gespes i praderies. 
Mira el següent vídeo, és d'una màquina que no tenim a l'escola. Després respon a les preguntes.

VEURE EL VIDEO 

I ara les preguntes 
  1. Com es diu la tasca que fa aquesta màquina? Quines màquines fem servir nosaltres a l'escola per fer aquesta tasca?
  2. Si tinguéssim la SPIDER, a quines zones de l'escola la faríem servir?
  3. Hi ha una cosa misteriosa en tot això... Què passa amb l'herba tallada? On creieu que va a parar?
REPTE 6

L'últim dijous el grup de segon que feia temes i el de primer de Maquetes vam fer una classe conjunta. Ens proposàvem calcular l'estalvi de gasoil a l'hivernacle calent després de col·locar la cortina que el separa en dues parts.

El repte que proposem als que no van estar a aquella classe és el següent:

  • Com podem mesurar l'estructura de l'hivernacle?
Als que aquell dia vàreu ser a classe us proposem que expliqueu de manera senzilla com ho vam fer per mesurar el volum de l'hivernacle calent? Us podeu inspirar en les fotos d'aquell dijous.



Recordeu que per explicar bé una tasca primer hem de fer una llista del què necessitem i després, de manera ordenada, hem d'anar explicant  d'una en una totes les coses diferents que cal fer. Com en un manual d'instruccions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada