19 de març 2020

DIJOUS 19. APROFITEU EL SOL QUE FA!!




Bon dia.

Quan som a l'escola ens cansem de treballar al sol. Però aquests dies, que estem tancats a casa cal que aprofitem totes les estones de sol que hi hagi. Si ens toca la llum del sol el cos produeix vitamines i a l'hora ens alegra una mica. Aprofitem-lo quan surti.

El jardí digital creix, aneu-lo a veure. Molts ens heu enviat la foto dient el nom de la planta, de moment els mantenim en secret a veure si els companys el saben. Si algú ens ha explicat alguna cosa l'hem posat com a pista


REPTE 3

Com ja sabeu l'escola cada any participa a l'exposició  Girona temps de flors. Aquest any no sabem les dates exactes, però ja ens estem preparant de valent per quan puguem!

De moment tenim l'hivernacle ple de lobèlies, ja hem recollit canyes i ara ens toca seleccionar més plantes, ens ajudeu?
 

A més de les lobèlies guarnirem l'escala amb aquests ambients de la terra
  • LA SELVA TROPICAL: amb plantes d'interior.
  • EL BOSC ALTA MUNTANYA: amb coníferes.
  • EL BOSC MEDITERRANI: amb planta mediterrània.
  • L'ESTEPA: amb planta vivaç, gramínies.
  • EL DESERT: amb cactus i plantes crasses.
Us demaneu doncs que ens envieu propostes de plantes per decorar cada un dels ambients. 

REPTE 4

La imatge de la solució del repte 2 de quin pintor és? Busqueu imatges a internet a veure la trobeu i dieu-nos de quin pintor és i 3 o quatre cosesd'aquest pintor.  


1 comentari:

Unknown ha dit...

Bon dia nois/es quins reptes que us posen,.... així penseu una mica,.Espero que ho porteu amb filosofia i intentant que la situació no sigui més complicada. Una abraçada,salut i força. Jordi F.

Publica un comentari a l'entrada