16 de març 2019

TALLER DE CUINA

Bon dia, avui parlaré sobre l’experiència que vaig tenir a l´hora de fer i realitzar aquest taller de cuina. Va ser un bon taller, personalment penso que és un tipus de experiència la qual ens agrada molt, pels motius de menjar alguna cosa i passar-ho be, els alumnes amb el professorat, i a la vegada aprendre coses noves sobre la cuina i els seus secrets.

El meu taller de cuina consistia en una recepta de creps i un batut de postre, vam fer creps dolços i salats (nocilla, formatge, pernill).

El batut era d´oreo, fet amb llet, gelat de nata i galetes oreo. Una vegada preparat el batut, hi ha que deixar-lo a la nevera per que quedi ben fresc per prendre-ho.

Considero que ha agradat l´experiència perquè la meva classe va gaudir de preparar aquest taller, a més a més, després tots junts vam poder menjar el que havíem preparat.

També vull destacar que la classe d’avet els hi ha agradat, ja que també van poder provar-ho.

Vaig rebre moltes bones opinions d´aquesta recepta, sembla ser que tothom va gaudir molt.

Blai Heredia Alonso


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada