23 de març 2020

DILLUNS 23: TORNEM A COMENÇAR

Bon dia, ja tornem a ser aquí.

Ha anat bé el cap de setmana?

Et recordem que al jardí digital de l'escola queden plantes a les que encara no hi hem posat el nom, vinga investiga una mica! Si vols ampliar el jardí envia-ns més fotos de plantes captades per tu.

També et demanem un favor: quan ens enviis les respostes posa si el plau el teu nom, per exemple comença dient "Hola sóc la Carla"; així si hem de reenviar el missatge a algun professor o professora ell sabrà de qui és la resposta.

Hem obert la pàgina NOTÍCIES PER LES FAMÍLIES on penjarem informacions per pares, mares, tutors i tutores.

Si no saps què fer i vols, envia'ns fotos o comentaris de coses que hagis fet o que et passin aquests dies a casa:  fent el dinar, jugant una partida, el paisatge que es veu des de la teva habitació ... Amb totes les vostres notícies anirem fent un diari. Així tots sabrem com us va aquests dies.




REPTE 7. Dibuixem?

Aquí tens uns quants dibuixos del Jardí de les Aquàtiques de l'escola.
Estan fets amb l'SketchUp, un programa de modelat en 3D.
Tens el mateix dibuix de dues maneres:
 
  • en color, amb més detall.
  • en blanc i negre, molt esquemàtic, com si fos un croquis.
Tria'n dos (o més, si vols), dibuixa'ls i indica si és:
  • una vista en planta.
  • un alçat.
  • una perspectiva.
Quan ho tinguis, envia-ho com sempre al WhatsApp de l'escola.
Endavant!!








REPTE 8. Imaginem una història.

La següent imatge és egípcia i té gairebé 3500 anys. Deu ser un dels dibuixos més antics on hi surt un jardí. Era a la tomba d'un personatge que es deia Nebamun que va viure a l'època del faraons.



Et proposem que imaginis una petita història sobre el jardí, tot el que s'hi veu dibuixat i el propietari, en Nebamun. Després l'escrius i ens la fas arribar.
 
Pots veure com era la vida a l'Egipte de Nebamun prement aquest enllaç Si vols llegir sobre els jardins d'Egipte a l'època dels faraons (inclòs el del nostre personatge) segueix aquest altre enllaç.

Recorda, les solucions les penjarem dimecres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada