13 DE MARÇ JORNADA DE PORTES OBERTES

Una jornada segura

Famílies i tutors esteu convidats a venir el dissabte 13 per conèixer el projecte de l'escola i la formació que hi oferim.

Aquell dia en grups de 10 persones recorrerem l'escola i les seves instal·lacions mentre us expliquem el nostre projecte i el funcionament dia a dia del centre.

Cal que us inscriviu trucant al 93 570 70 02.

Si no podeu venir aquest dia truqueu-nos també i podem concertar una visita entre setmana.

Horari

10h. Arribada.
11h. Visita per les instal·lacions del centre.
13h. Comiat. 

Com podeu arribar al CEE Castell de Sant Foix


Com arribar a l'escola

En vehicle propi

Feu servir aquest mitjà que és el mes segur tenint en compte la situació de pandèmia. A la pestanya "com arribar l'escola a la pestanya", s'explica on som i com hi podeu accedir.

Amb el nostre autobús

Podeu fer servir el nostre autobús en què seguirem totes les normes de seguretat establertes (distància, ventilació i neteja). A més de facilitar-vos l'arribada veureu el trajecte que cada matí fan els nostres alumnes.

Si voleu fer servir aquest servei d'autobús reserveu plaça abans del dia 10 de març trucant al 93 570 70 02, indicant el nombre de persones que vindreu. 

Els horaris del dia 13 seran els següents:

  • Sortida: a les 9.30 del carrer Felip II núm. 64 de Barcelona. A les 9.45 el bus para a Mollet a l'av. Badalona 12, per recollir als visitants del Vallès.
  • Tornada: sortirà a les 13h.00 de l'escola. A les 13.15 arriba a Mollet (al lloc de recollida). A les 13.30 arriba a Barcelona (Meridiana, al costat del metro de la Sagrera)

Cap comentari:

Publica un comentari