14 de des. 2020

 

PROJECTE INTEGRAT GINKGO 

Discurs d'inauguració 10 de novembre de 2020

 

    Avui voldríem presentar-vos el nostre projecte en el que portem setmanes treballa-t’hi. Ens hauria agradat molt ensenyar-vos la nostre feina en persona, però per culpa de les mesures de prevenció pel covid-19 ho hem de fer així.

    El Joan Manel i el David ens van guiar per començar amb aquest projecte integrat nosaltres amb les nostres ganes de treballar i sobretot de aprendre vam començar a pensar com faríem aquest projecte integrat per que pogués quedar el màxim de bé possible. Ens vam posar en marxa i entre tothom anàvem fent una mica de feina per pogué avançar, alguns utilitzaven el motocultor altres escombraven i així poc a poc anàvem avançant.
  
    Gràcies aquest projecte i les ganes que tenim tots els nois i noies d'aquest segon curs vam poder avançar ràpidament  i així després de unes quantes setmanes el nostre projecte integrat ja està acabat i tot el grup satisfet del bon treball que hem aconseguit.


    De part de tota la classe de Ginkgo volem agrair ha tothom que ens a ajudat en el nostre projecte integrat i que també gràcies a ells anem millorant cada dia més com a persones però sobretot com a bons jardiners i jardineres"

2n Ginkgo, Curs 2020-21

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada