8 de març 2017

DEMOSTRACIÓ D'ART FLORAL A CÀRREC DE DANIEL SANTAMARIA


El passat dilluns 6 de març va tenir lloc la jornada de portes obertes de plantas Bada, a Vilassar. La Rosalia va tenir l'ocasió d'assistir-hi i va poder veure in situ un dels millors floristes d'Europa, el Daniel Santamaria, en una demostració d'art floral espectacular.

Us volem ensenyar alguns dels treballs que va realitzar i dels quals s'hi farà una rèplica a l'escola, en la matèria d'art floral amb la Montse Jambrina.

Els dos primers treballs es basen en petites 'joies' de varilla de 2mm folrada amb filferro o cordill rústic per donar més consistència i cos a la figura. S'hi han representat dues maneres de col·locar una proveta amb aigua on es col·loca flor natural tallada: cales, ranuncles, steelgrass...


El tercer treball representa un ram de núvia amb la tècnica de spidernet o paraigua en la que les varilles s'entrellacen amb filferro i altres garlandes naturals i de materials sintètics per donar un aspecte pla consistent. S'hi afegeix volum amb branques, flors enganxades amb pega especial, fulles... Al centre podem observar una 'rosmèlia'. En aquest cas és una ampliació d'una rosa rosa a la qual s'hi han enganxat pètals en solitari fins arribar a la mida desitjada, que ha d'estar proporcionada a la mida de la corona general.


Per tots aquells que estiguin interessats en saber més, no dubteu en buscar per internet els videos i demostracions que aquest florista penja a internet. Val molt la pena!

Rosalia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada