Ingredients:
- 1 col
- 150g de carn picada de vedella
- 150g de carn picada de porc
- 1 ceba gran
- 1/2 kg de tomàquet fregit.
- Farina
- Ou
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Preparació:
- Se separen les fulles de la col i es renten bé.
- Es posen a bullir amb aigua i sal entre 5 i 10 minuts.
- Ens hem d'assegurar que la col és cuita però sense que es trenquin les fulles.
- Es treuen i es posen a refredar amb aigua freda.
- A continuació s'assequen amb un drap.
- Es talla la ceba molt fina i es posa a coure en una paella amb oli fins que està dauradeta.
- Quan la ceba està daurada s'hi tira la carn , hi posem sal i pebre, i ho deixem coure.
- Un cop cuit hi tirem una mica menys de la meitat del tomàquet fregit, es rectifica de sal si cal.
- Ja podem anar farcint les fulles de col, en el centre s'hi posa una mica del farcit i ho enrotllem , primer tanquem pels costats i a continuació ho acaben d'enrotllar,
- Es passen els farcellets per ou i farina i es fregeixen amb oli ben calent.
- Els reservem en una cassola i tirem la resta del tomàquet ho deixem coure 5 minuts .
- Ja es poden servir.
.
BON PROFIT
Carme V.
2 comentaris:
Aquesta recepta té molt bona pinta!!
Yeraldine
Aquesta recepta té molt bona pinta!!
Publica un comentari a l'entrada