6 de maig 2020

DIMECRES 6, ESCOLES SOSTENIBLES


Bon dia

Recordeu aquests espais? 


Segurament avui estaríem  a nois i noies que vindran l'any vinent ensenyant-los les aules i els jardins


App’s per un món més sostenible

Segur que durant aquests dies utilitzes internet més que mai i poder busques Apps interessants o que et facin passar l'estona.

Doncs avui et volem fer arribar unes iniciatives que comparteixen la idea de crear un món més sostenible.

Aquestes aplicacions et poden ajudar a reduir la quantitat d'aliments, en bon estat, que es llencen a l'escombraria o, fins i tot, contribuir a la plantació d'arbres. 

Vols contribuir d'una manera senzilla a la lluita contra el canvi climàtic i millorar el pulmó del planeta?

Ecosia és un cercador per internet gratuït, fàcil i segur.
Funciona igual que Google, però amb la gran diferencia que en cada cerca que facis estàs col·laborant en la plantació d'arbres en zones desforestades.
Està disponible en Android i en iOS.


Aquesta aplicació ens ajudarà a reduir el nostre consum de plàstic per fer una vida més sostenible.
Donant la teva ubicació indica quines botigues tens a prop de casa per comprar a granel, a més a més, si et registres et proposa reptes per millorar els teus hàbits sostenibles.

Està disponible en Android i en iOS.Aquesta aplicació vol salvar aliments que ja no es poden vendre però que encara estan en bon estat, i cóm ho fa?
Doncs uneix establiments (botigues, restaurants...) amb organitzacions o persones individuals. I cóm funciona?
Cada establiment ofereix uns packs sorpresa -aliments que no han pogut vendre i haurien de llençar- a un preu raonable. Tu elegeixes el paquet i el pagues online, llavors tan sols falta anar a recollir-lo a l'establiment a l'hora que et diuen.
Està disponible en Android i en iOS.

Hi han moltes app’s que contribueixen a un consum més responsable, entre elles una que segurament ja coneixes, és Wallapop, on pots comprar i vendre roba i altres articles de segona mà i així donar-li una altra vida. 

En saps d'altres app’s sostenibles?
Explica'ns i les compartirem al bloc!En David ens fa arribar una foto molt guapa?La Carol ens presenta les seves lioneses.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada