27 de març 2020

DIVENDRES 27: ACABEM LA SETMANA


Bon dia!
Sembla que l'hivern no ens vol deixar encara, continuem amb un temps ben fresc!

I pràcticament sense adonar-nos ja hem deixat endarrere una altra setmana i arribem al cap de setmana. Ah! Recordeu que demà a la nit canvia l'hora i que en la matinada de diumenge a les 2 seran les 3, és a dir, avancem una hora els rellotges.

Això vol dir que dormirem una hora menys, que fa com una mica de ràbia, però com no tot ha de ser dolent, a partir d'ara per la tarda el sol s'amagarà més tard i la llum del dia durarà més!


Avui us enviem les respostes dels reptes 9 i 10 (i del 6, que havia quedat endarrerit) i us proposem dos de nous que podreu resoldre durant aquests dies del cap de setmana. Recordeu enviar les respostes al mòbil i posar el vostre nom per que podem saber qui respon.


Ens agradaria molt rebre novetats vostres. Envieu una foto, un comentari, una salutació als vostres companys, qualsevol coseta que volgueu, i nosaltres la penjarem al diari dels alumnes.


Anem a pels reptes!! I Bon cap de setmana!




REPT
E 13: Sopa de lletres

Us proposem trobar les 16 paraules relacionades amb el mercat que s'amaguen en aquesta sopa de lletres




REPTE 14: El taller d'eines virtual 

Avui us proposem que, entre tots i totes, fem un taller d'eines virtual, ja que no podem anar a l'escola a agafar les eines de veritat.

1. Busqueu imatges de les eines que tenim a l'escola, les que volgueu, i envieu-les, però les heu de classificar en tres classes i heu de dir a quina classe  pertanyen:

  • EINES DE NETEJA
  • EINES PER TREBALLAR LA TERRA
  • EINES DE TALL
Anirem penjant les imatges que envieu a una pàgina del bloc.

2. Quan vam marxar de l'escola ens van quedar algunes tasques per fer...


Quines eines farieu servir per fer les següents feines?:

   a- Recolllir branques i fulles caigudes en el camí de sauló que va de la porta de Can Mariano cap a la bassa i a la rampa de formigó.


   b- Treure males herbes del voltant de les basses de les aquàtiques, que vam començar amb els alumnes de primer, però no vam acabar.


   c- Podar la morera del costat de la caseta del garden, que aquest any se'ns va quedar sense fer (si mireu l'entrada de dimecres, veureu la foto de quan es va fer l'any passat).


   d- Retallar els boixos de la rampa de formigó i del roserar en forma de bola (recordeu que els boixos tenen la fulla petita).

Vinga, esperem les vostres respostes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada