14 de maig 2019

VISITA A CAN COLL

El dimarts 7 de maig el grup d'hort vam fer una sortida a Can Coll. La masia de Can Coll és un centre d'educació ambiental situada al parc natural de Collserola. 

En aquest centre van realitzar les pràctiques els nostres companys Marc i Ivan.


Tan bon punt vàrem arribar, vam esmorzar a la cuina on hi havia un forn i estris antics així com plafons amb fotografies velles per tal de fer-nos una idea de com vivien fa molts anys enrere. Després vam continuar la visita pels diferents espais i sales de la masia, entre elles, la bodega, la nevera a la qual vam accedir a través d'una trapa, les habitacions i la capella que ara la fan servir com a sala de projeccions.


Després del recorregut per la masia ens van ensenyar els voltants on vam veure l'hort i els animals. Amb els animals vam estar una bona estona, primer vàrem anar a veure uns pollets que els vam poder agafar. Després, vam baixar a veure els porcs, la vaca, el burro i les gallines. Per últim, vam veure els conills i ànecs. A l'espai dels ànecs vam poder agafar els ous que havien posat i ens va sorprendre que estaven calents. 



Per finalitzar la visita ens vam fer un foto de record.

La visita a Can Coll ens ha agradat moltíssim i el que més ens ha impactat ha estat tota l'extensió del mas (és enorme!) i també tots els animals que tenen. D'aquí uns anys, al grup d'hort ens agradaria poder llogar la masia. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada