25 de març 2017

ACTUACIONS JARDINERES A ESCOLES BRESSOL

Durant el més de febrer es van fer dues actuacions jardineres a Escoles Bressol Municipals de l'Ajuntament de Barcelona. Aquestes actuacions estan emmarcades dins el projecte d'Escoles sostenibles de l'Ajuntament de Barcelona.


Una de les actuacions va ser la instal·lació i plantació de una taula d'hort urbà a EBM Barrufets. 


Va ser una jornada molt agradable en que el nostre alumnat va realitzar un taller de plantació de plantes d'hort amb els nens i nenes de l'escola bressol. 

El petits van estar molt motivats per les explicacions que els van fer i fins i tot es van animar a ajudar en les tasques de plantació del planter de diferents espècies d'hort. 

Va ser una experiència de col·laboració molt enriquidora per a tots els participants.La segona actuació va ser la plantació d'una jardinera de 10 metres al pati de l'EBM El Gronxador. En aquesta ocasió el nostre alumnat van realitzar la tasca de plantació de diferents espècies de plantes arbustives, vivaces i de temporada. També van fer  una petita instal·lació de reg gota a gota.  Els nens i nenes de l'escola Bressol podran gaudir d'un pati més sostenible i florit.

Xavier

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada