JPO

Preinscripcions del 14 al 25 de maig a l'escola. A Barcelona només el 18 i el 25 de maig. Més informació a la pestanya: Preinscripció i matricula

17 d’oct. 2016

HEM FET CODONYAT


Avui la Paula, el Jonathan i l'Edinson han fet codonyat.
Aquí us deixem la recepta i fotografies del procés.
Bon profit!!!!!


CODONYAT
 Ingredients:

1000 g  codonys
800  g  sucre
Suc d’ una llimona

Elaboració:

Primer rentar els codonys.
Posar una olla bullent i tirar els codonys.
Deixar bullir 30 minuts.
Pelar els codonys i tallar-los en trossos.
Posar en una cassola els codonys i el sucre.
Posar al foc 50 minuts sense parar de remenar.
Veurem que canvia de color i la cullera s’aguanta dreta i la pasta es desenganxa de les parets de l’olla.
Omplin el recipient i el posen a refredar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada