27 de març 2014

FARCELLETS DE COL DE L'HORT DE L'ESCOLA

La Carme ens ha passat la recepta del plat que ha cuinat amb la Col de l'hort de l'escola:




Ingredients:

  • 1 col
  • 150g de carn picada de vedella
  • 150g de carn picada de porc
  • 1 ceba gran
  • 1/2 kg de tomàquet fregit.
  • Farina
  • Ou
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

Preparació:


  1. Se separen les fulles de la col i es renten bé.
  2. Es posen a bullir amb aigua i sal  entre 5 i 10 minuts.
  3. Ens hem d'assegurar que la col és cuita però sense que es trenquin les     fulles.
  4. Es treuen i es posen a refredar amb aigua freda.
  5. A continuació s'assequen amb un drap.
  6. Es talla la ceba molt fina i es posa a coure en una paella amb oli        fins que està dauradeta.
  7. Quan la ceba està daurada s'hi tira la carn , hi posem sal i pebre, i ho deixem coure.
  8. Un cop cuit  hi tirem una mica menys de la meitat del tomàquet fregit, es rectifica de sal si cal.
  9. Ja podem anar farcint les fulles de col, en el centre s'hi posa una mica del farcit  i ho enrotllem , primer tanquem pels costats i a continuació ho acaben d'enrotllar,
  10. Es passen els farcellets per ou i farina i es fregeixen amb oli ben calent.
  11. Els reservem en una cassola  i tirem la resta del tomàquet ho deixem coure 5 minuts .
  12. Ja es poden servir.

.
BON PROFIT
Carme V.

2 comentaris:

Yeraldine Gonzales ha dit...

Aquesta recepta té molt bona pinta!!

Yeraldine

Yeraldine Gonzales ha dit...

Aquesta recepta té molt bona pinta!!

Publica un comentari a l'entrada