MARQUESINA

L'inici de curs per a Hort i PTT és el dilluns 16. Recordeu: el 24 d'aquest mes a la nostra escola és festa

FIRES I EXPOSICIONS

PARTICIPACIÓ AL FIRA GUIA'T 2015

Ja és el segon any que participem al Fira Guia't. 

Una mostra amb expositors de la formació postobligatòria professionalitzadora i les seves sortides professionals. S'hi pot trobar informació sobre els estudis que s'imparteixien a la Comarca. 

Està adreçada a aquells nois i noies que no volen cursar el batxillerat, a joves que han abandonat els estudis o que volen orientar la seva formació cap a la inserció laboral; també a pares i mares que cerquen informació; i als professionals de l’orientació formativa i laboral als joves.


A nosaltres ens permet donar-nos a conèixer i poder mostrar tot el que fem. Aquest any hem presentat una mostra del que fem a l'escola: art floral, hort, planter, obra externa ...

Hem trobat forces nois i noies interessats en la nostra proposta. 


GUARNIMENT DE L'IMEB I EL CEB

Com cada any, l'escola guarneix els replans i els vestíbuls de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona i del Consorci d'Educació de Barcelona. Enguany, la preparació ha estat a càrrec de l'alumnat de segon i PTT. Tot i que en els darrers retocs hi va col·laborar un alumne de primer. Avui dilluns s'ha col·locat al seu lloc definitiu. Esperem que els agradi i el gaudeixin durant totes les festes.
  

 

El Jose és l'alumne que juntament amb la Montse J i el Ramon es van encarregar de portar els guarniments a l'IMEB i al CEB.

CAMPANYA DE PONSÈTTIES 2014
Com cada Nadal, l'escola s'omple de vermell perquè arriben les ponsètties. L'hivernacle és ple de flors rogenques que estan de pas. Guarnides o sense guarnir el seu destí és un encàrrec, una fira o una venda particular.

De moment, unes 300 han marxat a una empresa vallesenca. També hem fet parada a Martorelles i a Santa Maria de Martorelles. JOCS FLORALS DE CATALUNYA 2014
El passat 14 de juny es van celebrar a Barcelona els primers Jocs Florals de Catalunya i es van lliurar els diferents premis literaris. L'acte va estar presidit per la Sra. Irene Rigau, Consellera d'Ensenyament.
El guarniment de la Sala va ser realitzada per la nostra escola.
 


PARADA DE PLANTES A MARTORELLES
El dijous 10 d'abril, vam muntar una parada de plantes a Martorelles. Us oferim unes quantes fotos:


PARTICIPACIÓ AL "FIRA GUIA'T"
Els dies 5, 6 i 7 de març, es va celebrar al palau Humbert de Granollers una mostra amb expositors de la formació postobligatòria professionalitzadora i les seves sortides professionals, amb informació dels estudis que es cursen a la comarca. 
Nosaltres hi vam participar.DETALL A L'IMEB I AL CONSORCI D'EDUCACIÓ
Com cada any, l'escola ha guarnit de Nadal els espais de l'Institut Municipal d'Educació i del Consorci d'Educació de Barcelona. Aquí us en oferim una petita mostra. 


     FIRA DE NADAL, EL COMERÇ I L’ARTESANIA DE MARTORELLES

A Martorelles , a l’Avinguda Piera, s’organitza aquesta tradicional Fira de Nadal, el Comerç i l’Artesania, que compta amb activitats especialment programades pels més menuts i protagonitzades per diverses entitats de la població. Allà també hi vam ser.PARADA A SANTA MARIA DE MARTORELLES

Dins la campanya de Nadal, vam muntar també una parada a Santa Maria de Martorelles el dia 5 de desembre.


 PARADA A MARTORELLES

El passat divendres 29 de novembre l'escola va muntar una parada de venda de flors de pàsqua i altres plantes a Martorelles, imagurant així la venda de plantes per Nadal. En les properes setmanes hi haurà parades també a Mollet i a Santa Maria de Martorelles. Aqui hi ha un parell de fotografies de la parada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada