21 de nov. 2018

VISITA DE SEGON A URBACET

Els alumnes de segon hem fet una sortida professional per visitar l’empresa URBACET de Badalona, és un Centre Especial de Treball que es dedica al manteniment de jardins i neteja viaria. Alguns alumnes quan acaben a la nostra escola aconsegueixen feina aquí, com és el cas del Roger, a qui vam trobar treballant en una brigada.

La sortida ha estat molt interessant perquè hem pogut conèixer de més a prop una empresa de jardineria. A l’Óscar li va agradar molt la maquinària, a l’Oriol el que més li va agradar és el tractor segadora i al Manu les desbrossadores elèctriques. Al Gerard, la Paloma i el Miquel els va semblar molt bé els vestidors.

Al Víctor li ha semblat interessant la normativa de l’empresa, en especial respecte l’ús del mòbil i la roba de treball. L’Omar ha trobat molt important la utilització de l’EPI i el Pol també veu molt important comportar-se bé a la feina.

L'Edison destaca que és molt important la puntualitat, comencen a les 7 del matí, i també li van interessar molt les màquines elèctriques. A la Meritxell li va cridar l’atenció la màquina foradadora. El Pedro recorda que a la empresa és molt important la higiene personal. I l’Izan destaca que a l’empresa hi han psicòlegs pels treballadors.

Al Manolo li va sorprendre que hi haguessin varies brigades a Barcelona, Badalona, Tiana.. I al Javi i al David els agradaria treballar de jardiners a l’empresa.


Taigà i Tundra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada